Pers

Het begin van de Hazesact.

In 1999 begint René met het zingen van André Hazes nummers in een café in Amsterdam. Toen nog onder Live begeleiding van diverse muzikanten. Al snel wordt hij “gespot” door een artiestenbureau die hem onder zijn hoede neemt om verder te begeleiden. Diverse radio en tv programma’s als Spuiten en slikken, Praatjesmakers, de Bloed, Zweet en Tranen show en nog veel meer nodigen hem uit in hun programma. Het komt zelfs tot een gesprek met Ivo Niehe om onderdeel te worden van zijn theatershow. Echter André Hazes sr. komt plots te overlijden en het item wordt geschrapt.

Waar kennen we hem nog meer van ?

Vele optredens op festivals en feesten volgen. Ook de filmmakers raken geïnteresseerd en zo kreeg René een klein rolletje in Plan C, de Marathon en Schone handen waar hij overigens ook de scriptbewerking voor heeft gedaan en als dialect coach heeft gefungeerd voor de hoofdrolspelers.

Ook de reclame mensen weten René inmiddels te vinden. Zo zagen we hem in de tv commercial van Radio 10, Plus supermarkten en als Arie de trucker voor de Lotto.

Regelmatig wordt hij gecomplimenteerd met zijn vertolking van het Hazes repertoire. Het is dan ook niet voor niets dan men vindt dat hij er qua stem griezelig veel op lijkt. Voor René gaat het vooral om het plezier dat hij heeft in het zingen.

Show Buttons
Hide Buttons